BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pastís de pastanaga amb crema de coco i salsa de taronja

07/d’octubre/2021

Ingredients per a 8 persones:

Per a la base:
400 g de pastanaga
100 g de poma
120 g de nous
200 g de iogurt
el suc i la pela ratllada d'1 llimona
250 g de sucre integral de canya
160 g d'oli de gira-sol
320 g de farina integral
7 g de bicarbonat
7 g de llevat químic
1 culleradeta de canyella
nou moscada
sal

Per a la crema de coco:
1 l de llet de coco
60 g de midó de blat de moro
100 g de xarop d'agave

Per a la salsa de taronja:
250 ml de suc de taronja
15 g de midó de blat de moro
50 g de sucre integral de canya
la pela ratllada de 1/2 taronja
1 culleradeta d'oli de coco

Preparació:

  1. Per a la base: pela i ratlla les pastanagues i les pomes. Trosseja les nous. En un bol, barreja tots els productes secs (farina, sucre, bicarbonat, llevat, canyella, nou moscada i sal).
  2. Afegeix-hi el suc i la pela ratllada de la llimona, el iogurt, l'oli, les pomes i les pastanagues ratllades i les nous trencades.
  3. Barreja-ho amb unes varetes fins que estigui tot ben integrat. Folra un motlle rodó amb paper de forn i aboca-hi la massa.
  4. Cou-ho al forn 45 min, a 170 ºC, fins que en introduir-hi una agulla surti neta. Retira-ho del forn i deixa-ho refredar abans de desemmotllar-ho.
  5. Per a la crema de coco: en un cassó, porta a ebullició la llet amb l'agave i el midó, sense deixar de remenar-ho. Retira-ho i, un cop fred, reserva-ho en una mànega pastissera.
  6. Per a la salsa de taronja:en un cassó, dilueix el midó amb el suc de taronja i el sucre. Porta-ho a ebullició. Al final, afegeix-hi la pela ratllada de la taronja i l'oli de coco. Retira-ho del foc.
  7. Muntatge: talla el pastís en tres parts, farceix-les i cobreix-ho amb la crema de coco. Acaba-ho amb la salsa de taronja.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.