BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pèsols amb col llombarda i menta

18/de març/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net)
  • 150 g de col llombarda
  • 50 g de tomàquet sec en oli
  • 10 fulles de menta fresca
  • 200 g de ceba tendra en juliana
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • sal fina

Preparació:

  1. Cou en una cassola la ceba tallada juntament amb l’oli d’oliva .
  2. Un cop ben cuita afegeix la col llombarda tallada ben fina i deixa-la coure 3 minuts.
  3. Afegeix els pèsols, la menta picada i el tomàquet sec tallat en lamines fines i deixa coure tapat uns 5 minuts.
  4. Posa a punt de sal

Muntatge:

  1. Acaba el plat emplatat en un plat fons i acaba amb una mica de menta fresca pel damunt.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.