Ingredients per a 4 persones:
4 pits de pollastre
2 cebes
8 figues
mostassa de
Dijon
3 albergínies
1 tros de carbassa
1 ou
panko (pa ratllat japonès)
sal
pebre negre
oli
d’oliva verge extra
Preparació:
- En una paella amb una mica d’oli, sofregeix la ceba tallada a la
juliana. Salpebra-la i, quan sigui transparent, afegeix-hi una
cullerada de mostassa. Deixa-ho refredar.
- Obre els pits de pollastre al llarg, dues vegades.
- Omple'ls amb la ceba i les figues: fes-ne canelons, embolica'ls
amb paper film i estrenya'ls bé, donant-los forma de caramel.
- Cou-los uns minuts en una olla amb aigua bullent.
- Una vegada s’hagin refredat, passa'ls per ou i, després, per
panko. Fregeix-los i acaba'ls al forn, o fes-los directament al forn.
-
Per a la guarnició: crema les albergínies al foc i, quan
estiguin ben toves, deixa-les refredar i pela-les. Condimenta-ho amb
sal, pebre i oli.
- Pela i talla la carbassa, bull-la uns minuts i després salta-la en
oli. Salpebra-ho.
- Escalfa el puré i emplata el conjunt.
