BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pizza de calçots i albergínia

27/de desembre/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 base de pizza (comprada o feta a casa)
  • 4 calçots, pelats i tallats a rodanxes
  • 1 albergínia, tallada a rodanxes fines
  • 200 g de formatge mozzarella, ratllat
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust
  • 1 pot de tomàquet natural triturat
  • Orenga

Preparació:

  1. Preescalfa el forn a 200 graus.
  2. Estén la base de pizza sobre una safata per forn.
  3. En una paella, calenta una cullerada d'oli d'oliva a foc mitjà.
  4. Salteja els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva.
  5. En la mateixa paella, afegeix l'altre cullerada d'oli i salteja les rodanxes d'albergínia fins que estiguin daurades i tendres.
  6. Distribueix els calçots saltejats i les rodanxes d'albergínia sobre la base de pizza, prèviament untada amb tomàquet natural triturat.
  7. Espolvoreja el formatge mozzarella ratllat per sobre.
  8. Afegeix sal, pebre i orenga al gust.
  9. Enforna la pizza durant uns 15-20 minuts o fins que la base estigui cruixent i el formatge estigui completament fos.
  10. Treu la pizza del forn i deixa-la refredar durant uns minuts abans de tallar-la.
  11. Serveix immediatament i gaudeix de la teva pizza de calçots i albergínia per a 4 persones.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.