BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Pollastre marinat amb cítrics

02/d’agost/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 cuixes de pollastre
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • 1 llima
  • 1 trosset de gingebre
  • 1 culleretes de coriandre picat
  • 1 gra d'all
  • ½ xili picant
  • Un rajolí de mel
  • 1 rajolí de salsa de soja
  • Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal fina

Elaboració:

  1. Ratlla el gingebre, pica l’all i ratlla la pell de mitja taronja, de mitja llimona i de mitja llima.
  2. Fes el suc d’una taronja i cola’l
  3. Pela la resta dels cítrics i talla’ls a daus. Barreja en un bol les ratlladures, els daus de cítrics i el suc de taronja amb el coriandre, la mel i la salsa de soja.
  4. Impregna bé les cuixes amb la barreja i deixa-les reposar en un recipient tapat almenys mitja hora.
  5. Cuina les cuixes de pollastre al forn a 180ºC uns 45 minuts fins que estiguin ben cuites i torradetes.

Presentació:

  1. Serveix les cuixes de pollastre amb la salsa de coure al forn i una mica d’arròs blanc basmati bullit. Pots acompanyar amb uns grills d’aranja frescos al moment de servir.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.