BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Potatge d'espinacs i cigrons

27/de gener/2021

Ingredients per a 4 persones:
1 kg d’espinacs
400 g de cigrons cuits
500 g de patates
3 grans d’all
1 tomàquet madur gros, ratllat
1 culleradeta de pebre vermell dolç
colorant en pols
oli d’oliva verge extra
2 llesques de pa dur
50 g d’ametlles torrades
comí en gra

Preparació:

  1. En una olla amb oli, fregeix les dues llesques de pa. Retira-les i posa-les en un morter.
     
  2. Rosteix un gra d’all. Pela'l i afegeix-lo al morter.
     
  3. En el mateix oli on has fregit el pa, daura els altres dos grans d’all, pelats i tallats per la meitat. Afegeix-hi el tomàquet i sofregeix-ho.
     
  4. Aparta la cassola del foc i tira-hi el pebre vermell. Remena-ho molt bé.
     
  5. Torna a posar la cassola al foc i afegeix-hi els espinacs. Cobreix-los amb aigua (no gaire, ja que els espinacs en deixen anar) i fes que arrenqui el bull.
     
  6. Pela, renta i parteix les patates a dauets. 
     
  7. Afegeix les patates a la cassola amb els cigrons nets i escorreguts i una mica de colorant en pols.
     
  8. Fes-ho coure a foc lent, fins que les patates estiguin fetes.
     
  9. Prepara una picada amb la llesca de pa, l’all rostit, les ametlles sense pela i comí en gra. Afegeix la picada al final de la cocció i remena-ho molt bé.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.