Ingredients per a 4 persones:
600 g de presa ibèrica
500 g de bolets variats
1 gra
d’all
250 ml de nata líquida
50 g de mantega
1
cullerada d’oli d’oliva verge extra
romaní
julivert
sal
pebre rosa
Preparació:
1. Renta els bolets i trosseja’ls. Renta
i pica el julivert. Pela i pica l’all.
2. Escalfa una paella amb la mantega.
Afegeix-hi els bolets, un polsim de sal i l’all. Salta-ho durant 5
min. Afegeix-hi la nata i cou el conjunt mig minut. Afegeix-hi el
julivert i retira-ho del foc.
3. Escalfa una altra paella o planxa amb
una mica d’oli i unes quantes fulles de romaní. Marca la presa ibèrica
a foc fort per totes dues bandes.
4. Introdueix-la al forn a 180 °C durant
5 min. Talla-la a làmines.
5. Munta els plats amb els bolets i la
crema com a base. A sobre posa-hi les làmines de presa i acaba -ho amb
un polsim de sal, pebre rosa i romaní.

T'expliquem com fer-ho pas a pas en la següent video-recepta.
