BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema

23/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

600 g de presa ibèrica
500 g de bolets variats
1 gra d’all
250 ml de nata líquida
50 g de mantega
1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
romaní
julivert
sal
pebre rosa


Preparació:

1. Renta els bolets i trosseja’ls. Renta i pica el julivert. Pela i pica l’all.

2. Escalfa una paella amb la mantega. Afegeix-hi els bolets, un polsim de sal i l’all. Salta-ho durant 5 min. Afegeix-hi la nata i cou el conjunt mig minut. Afegeix-hi el julivert i retira-ho del foc.

3. Escalfa una altra paella o planxa amb una mica d’oli i unes quantes fulles de romaní. Marca la presa ibèrica a foc fort per totes dues bandes.

4. Introdueix-la al forn a 180 °C durant 5 min. Talla-la a làmines.

5. Munta els plats amb els bolets i la crema com a base. A sobre posa-hi les làmines de presa i acaba -ho amb un polsim de sal, pebre rosa i romaní.

 

T'expliquem com fer-ho pas a pas en la següent video-recepta.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.