BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de rap a la cassola amb gambes

27/de desembre/2019

Recepta de rap a la cassola amb gambes, ingredients per a 4 persones:

  • 4 gambes
  • 4 escamarlans
  • 1 ceba gran
  • 1 pastanaga
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • Branquetes de farigola
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 got de vi blanc
  • 6 patates de guarnició
  • ½ l de fumet de peix
  • 4 cuetes de rap
  • 8 cloïsses
  • Picada d’ametlla, julivert, safrà i carquinyolis
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

 

  1. Daura les gambes i els esca­marlans en una cassola baixa amb l’oli d’oliva. Reserva’ls. A la mateixa cassola, sofregeix-hi la ceba, la pastanaga i l’all, tot tallat a daus petits.
  2. Quan estiguin ben melosos i daurats, afegeix-hi el tomàquet, la farigola i el pebre vermell, i salpebra-ho. Al cap de 2 minuts, aboca-hi el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol.
  3. Pela les patates i afegeix-les al sofregit. Cobreix-les amb el fumet i cou-les uns 12 minuts. Al cap de 4 minuts, afegeix-hi el rap i les cloïsses. Cou-ho tot plegat a foc mitjà uns 8 minuts. Quan quedin 2 minuts, agrega-hi la picada, i les gambes i els escamarlans reservats.
  4. Treu les cues de rap, les cloïsses, les gambes, els escamarlans i les patates de la cassola i cola la salsa.
  5. Torna a posar la salsa a la cassola, redueix-la i afegeix-hi de nou tots els ingredi­ents. Deixa-ho reposar alguns uns minuts i serveix-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.