BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony

07/de febrer/2020

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony, ingredients per a 4 persones:

  • 4 patates mitjanes
  • 250 ml de vi blanc
  • 2 ous
  • 1 gra d’all
  • 20 g de codony
  • 2 cullerades de pinyons
  • 600 g de rap sense espines ni pell
  • 200 g de pa ratllat gruixut
  • 1 cullerada d’anet sec
  • 2 branques de romaní
  • Oli d’oliva 0,4°
  • Sal i pebre negre

 

Elaboració

  1. Pela les patates, talla-les a rodanxes fines sense arribar fins al fons, de manera que quedin les patates senceres, i posa-les en una safata de forn. Salpebra-les, ruixa-les amb el vi blanc i una mica d’oli d’oliva, i cou-les 30 minuts a 190 °C.
  2. Per fer la muselina, prepara un ou, el gra d’all pelat i picat, el codony i un polsim de sal al vas de la batedora. Aboca-hi l’oli en rajolí sense deixar de triturar-ho fins que la salsa quedi com una maionesa.
  3. Daura els pinyons en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Reserva’ls.
  4. Talla els lloms de rap en 4 porcions, passa-les per ou batut i arrebossa-les amb el pa ratllat barrejat amb l’anet i el romaní picats. Sofregeix el peix amb abundant oli ben calent fins que estigui daurat.
  5. Posa els lloms de rap en una safata de forn i, sobre cada porció, col·loca-hi una cullerada de muselina. Gratina-ho al forn durant 10 minuts. Serveix els lloms acompanyats amb les patates i el pinyons.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.