BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de flam de kiwi i plàtan

05/d’abril/2019

Recepta de flam de kiwi i platàn, ingredients per a 4 persones:

 

  • 6 kiwis madurs
  • 3 plàtans
  • 200 ml de llet
  • 2 ous caramel
  • 100 g de sucre blanc
  • ½ culleradeta de canyella en pols

 

1 Peleu els plàtans i retireu-ne els fils i la part dura del final. Peleu els kiwis i retireu-ne l’extrem. Poseu ambdues fruites (reservant un kiwi i mig plàtan per al final) al bol de la batedora i reduïu-les a puré.

2 Poseu la llet i el sucre en un cassó i feu que arrenqui el bull. Retireu-la i deixeu-la entebeir.

3 En un bol de mida adient, bateu els ous amb l’enganyamarits i incorporeu-hi, mentre ho continueu batent, la canyella en pols. Incorporeu-hi, sense deixar de remenar, el puré de fruites i, finalment, la llet tèbia.

4 Unteu les parets del motlle que vulgueu fer servir amb el caramel tebi (podeu preparar-lo amb sucre i un raig d’aigua, cuit a foc suau, fins a la caramel•lització) i aboqueu-hi el preparat anterior de manera homogènia.

5 Poseu el motlle en un atuell més gros amb aigua, per coure’l al bany maria, i poseu-ho al forn calent, a 150 ºC, 20-30 min.

6 Un cop quallat i cuit, desemmotlleu el flam en una plata i acabeu-lo amb el kiwi i el mig plàtan tallats a rodelles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.