BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

19/de juny/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 250 g de foie gras d’ànec
  • 2 pomes
  • 80 g. de pinyons
  • 2 cullerades de sucre
  • 4 fulles de brick
  • 60 g. de mantega
  • sal
  • pebre negre

Per a la salsa de fruites vermelles:

  • 50 g. de fruites vermelles
  • 3 cullerades de vinagre balsàmic
  • 100 ml. de brou de carn lligat
  • 1 cullerada de sucre
  • pebre negre

 

Preparació:

  1. Pela i talla una poma. En un recipient, cou-la amb els pinyons, 50 g de mantega, les dues cullerades de sucre i 100 ml d’aigua. Tapa-ho i deixeu-ho coure a foc lent uns 30 min. Tot seguit, tritura-ho fins aconseguir la consistència d’un puré espès.
  2. Pela i talla l’altra poma a rodanxes de 3 mm de gruix. Daura-la en una paella calenta, pintada amb mantega.
  3. Salpebra el foie gras i daura'l en una paella molt calenta. Reserva-ho.
  4. Per a la salsa de fruites vermelles: en una cassola, caramel·litza la cullerada de sucre, afegeix-hi el vinagre, el brou de carn, les fruites vermelles i pebre negre. Deixa-ho coure 15 min. Tritura i cola la salsa amb un colador xinès.
  5. Al centre d’una fulla de brick pintada amb mantega, superposa-hi una rodanxa de poma, una cullerada de puré de pinyons, una escalopa de foie, més puré, poma i tanca la fulla donant-li una forma de flor. Repeteix l'operació amb les altres fulles.
  6. Posa-les al forn a 170 ºC, 6-8 min. Serveix-les calentes amb una cullerada de salsa de fruites vermelles.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.