BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de pasta amb albergínia i olives

31/de maig/2019

 Recepta de pasta amb albergínia i olives, ingredients per a 4 persones:

  • 350 g de macarrons
  • 2 albergínies mitjanes
  • 50 g d’olives negres espinyolades
  • 4 tomàquets
  • 2 grans d’all
  • Alfàbrega fresca
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Renteu les albergínies sense pelar-les i feu-les a daus. Saleu-los i deixeu-los purgar en una escorredora 20 min.

2  Piqueu els alls pelats i enrossiu-los lentament en una paella, amb l’oli d’oliva i els daus d’albergínia, 5-6 min.

Renteu els tomàquets (si cal, escaldeu-los 30 s i peleu-los) i talleu-los a daus, eliminant-ne l’aigua interior i les llavors.

Piqueu l’alfàbrega fresca.

Incorporeu a la paella el tomàquet, l’alfàbrega i les olives (senceres o tallades), remeneu-ho i coeu-ho a foc suau 10 min, remenant-ho de tant en tant. Salpebreu-ho.

Bulliu la pasta en aigua salada abundant, retireu-la i escorreu-la. Poseu-la en un bol i afegiu-hi la salsa, remeneu-ho i ja ho poseu servir.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.