BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

08/de juny/2020

Tipus de plat: Primer
Dificultat: Mitjana
Temps: 10 minuts
Racions: 4

Ingredients

  • 16 sardines fresques
  • 200 g de cigrons
  • 1 llimona
  • 40 pipes de carabassa verdes
  • vinagre de poma
  • melmelada de tomàquet
  • sal
  • oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Escateu i filetegeu les sardines i submergiu-les 2 h en aigua, vinagre de poma i sal. Compteu una part de vinagre per cada tres d’aigua.
  2. Per al puré de cigrons, tritureu els cigrons bullits i emulsioneu-los amb oli d’oliva i unes gotes de llimona.
  3. A l’hora de servir el plat poseu les sardines marinades sobre una base de puré de cigrons i acompanyeu-ho amb unes quantes pipes de carabassa i una mica de melmelada de tomàquet.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.