BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de seitons fregits amb vi blanc

11/de juny/2020

Ingredients per a 4 persones:

16 seitons frescos grossos

2 grans d’all

3 fulles de julivert

1 bitxo

1 copa de vi blanc

1 got de brou de peix

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

 

  1. Neteja els seitons retirant-ne el cap, la panxa i l’espina; deixa els dos lloms junts, en forma de papallona.
  2. Escalfa una mica d’oli d’oliva en una cassola de fang. Daura-hi els alls laminats i el bitxo.
  3. Afegeix-hi els seitons abans que l’all es dauri massa. Deixa'ls fregir a foc mitjà només 1 min.
  4. Afegeix-hi el julivert picat i després el vi blanc; deixa que s’evapori l’alcohol.
  5. Aboca-hi el brou de peix i deixa-ho bullir uns 2 min.
  6. Serveix els seitons fregits en un plat una mica calent.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.