BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa

17/de febrer/2020

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa, ingredients per a 4 persones:

  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 llima
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 2 cullerades de pebre rosa
  • 2 branquetes de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 400 g de tonyina fresca
  • 150 ml d’oli d’oliva 0,4°
  • 40 ml de vinagre blanc
  • Sal

 

  1. Pela els alls i talla’ls a làmines. Pela la pastanaga i talla-la a rodanxes fines. Pela la ceba i talla-la a tires. Treu un tros de pell de la llima, un de la llimona i un de la taronja, esprem els tres cítrics i reserva’n el suc.
  2. Escalfa l’oli amb els alls. Quan comencin a enrossir, afegeix-hi la ceba, la pastanaga, el llorer, el pebre rosa, la farigola i les pells dels cítrics. Deixa-ho confitar 5 minuts a foc suau. Retira-ho del foc i afegeix-hi els sucs dels cítrics, el vinagre i la sal.
  3. Talla la tonyina a làmines com si fos sashimi, col·loca-les als plats i aboca-hi l’escabetx calent per sobre. Serveix-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.