BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat

21/de juny/2019

Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat.  Ingredients per a 4 persones:

 

  • 12 o 24 vol-au-vents (segons mida)
  • 1 Iogurt natural cremós
  • 12 olives negres espinyolades
  • 1 alvocat
  • Pinyons
  • 50 g de mascarpone
  • 6 olives verdes espinyolades
  • 1 llimona
  • Ametlles filetejades
  • 50 g de gorgonzola
  • Nous
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre

 

1 En un bol, treballeu el iogurt amb un raig d’oli i salpebreu-ho.

En una paella sense gens de greix, torreu els pinyons.

3 Talleu les olives negres a trossos i incorporeu-les a la pasta de iogurt, així com algun pinyó.

4 Ompliu una tercera part dels vol-au-vents amb la barreja i acabeu-los amb els pinyons.

5 Peleu l’alvocat, reserveu-ne uns dauets i treballeu la resta en un bol, amb la meitat del mascarpone i un raig de suc de llimona.

6 En una paella sense greix, torreu les ametlles filetejades. 

7 Talleu les olives verdes a làmines fines i incorporeu-les
a la pasta, remenant-ho.

8 Ompliu una altra tercera part dels vol-au-vents amb la barreja i acabeu-los amb els daus d’alvocat i les ametlles torrades.

9 En un bol, treballeu la resta de mascarpone i el gorgonzola fins a fer-ne una pasta homogènia. Ompliu-ne la resta de vol-au-vents i acabeu-los amb mitges nous i un toc de pebre negre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.