BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

26/de juny/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 carbassons
  • 12 talls de cansalada viada fumada
  • 12 llagostins
  • Ous
  • Pa torrat
  • Oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Talla els carbassons al llarg de manera que surtin unes llesques ni massa primes ni massa gruixudes i que hi puguis posar a sobre els altres ingredients.
  2. Una vegada esteses les llesques de carbassó, posa a sobre de cadascuna un tall de cansalada i un llagostí, pelat abans. Enrotlla-ho tot plegat, i fixa-ho amb un escuradents.
  3. Seguidament, i quan els tinguis tots preparats, passa'ls pels ous batuts i el pa torrat, i fregeix-los en una paella amb oli ben calent.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.