BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Seitons marinats amb tomàquet confitat i ceba

03/de novembre/2020

Ingredients (4 racions)

8 seitons filetejats
80 ml de suc de llima
1 branca de coriandre fresc
50 g de ceba picada molt fina
1 tomàquet confitat 

Per al tomàquet confitat:
1 tomàquet madur
un polsim de sal
un polsim de pebre negre
sucre
oli d’oliva verge extra

Per a l’oli de coriandre:
30 ml d’oli d’oliva verge extra
5 g de coriandre fresc
un polsim de sal
1 cullerada d’aigua

Preparació:

  1. Per al tomàquet confitat: escalda i pela el tomàquet. Parteix-lo en quatre grills i posa’ls en una safata al forn a 100 ºC, amb una mica d’oli per sobre. Deixa-ho deshidratar 1 h 30 min.
  2. Per a l’oli de coriandre: barreja l’oli d’oliva i el coriandre. Afegeix-hi sal i una cullerada d’aigua. Deixa-ho madurar uns minuts i cola-ho. Submergeix els seitons en el suc de llima barrejat amb l’oli de coriandre. Marina-ho 30 min.
  3. Barreja la ceba amb el tomàquet tallat a daus. Daura-ho amb una mica d’oli i afegeix-hi coriandre picat. Intercala els seitons i la ceba amb l’oli de coriandre.

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.