BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Som el supermercat online més barat en l'àmbit estatal, per segona vegada consecutiva

10/d’octubre/2022

Segons l’Observatori Trimestral de la Compra Bàsica de ConsumoClaro, BonpreuEsclat online és per segona vegada consecutiva, el supermercat online més barat i que més bé s’ha adaptat a la situació actual del mercat.

En aquest estudi, en el qual es tenen en consideració 12 cadenes d’alimentació d'àmbit estatal, s'analitzen els preus de diferents productes de 6 categories: aus, carn, peix fresc, fruites, verdures i llegums i cereals, en una compra bàsica setmanal o mensual.

Des de Bonpreu i Esclat, treballem per seguir oferint preus competitius segons la situació actual del mercat i una àmplia selecció d’ofertes en les diferents categories de producte.

Llegeix-ne més a la notícia sobre l'estudi "Observatorio de precios de ConsumoClaro de septiembre de 2022", de Jordi Sabaté per elDiario.es: https://www.eldiario.es/consumoclaro/ahorrar_mejor/precio-compra-frescos-supermercados-online-sube-62-9-ano-observatorio-consumoclaro_1_9570953.html 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.