BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Sopa freda de meló amb iogurt grec

19/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

½ meló

250 g de iogurt grec

sal

pebre negre

oli d’oliva verge extra

unes fulletes de menta fresca

 

Preparació:

  1. Retira les llavors del meló i renta'l molt bé. Passa'l, sense retirar-ne la pela, per la liquadora, salpebra-ho i afegeix-hi unes gotes d’oli d’oliva verge.
     
  2. Pica finament les fulles de menta fresca i afegeix-les al meló.
     
  3. Col·loca una base de iogurt en gots i, a sobre, la sopa de meló. Serveix-la freda.
     

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.