BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Truita de pa amb tomàquet

22/de juliol/2020

Ingredients per a 3-4 persones:

6 ous

2 llesques maques de pa rodó

2 tomàquets de sucar

2 talls de pernil

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Treu la crosta del pa. Suca bé la molla amb tomàquet, per les dues cares, i amaneix-lo amb oli d’oliva.
  2. Talla el pernil i la molla de pa.
  3. Bat els ous amb un pessic de sal.
  4. Posa una paella al foc amb un raig d’oli i, quan sigui calent, aboca-hi els ous. Posa-hi els trossos de pa sucat i el pernil, remena-ho una mica, perquè qualli el centre i, amb un plat o una tapa més gran que la paella, gira la truita.
  5. Fes coure la truita per l’altre costat i ja la tens a punt per servir.

 

 

Més entrades de blogs

Clotxa de mar i muntanya

Ingredients per a 4 persones: 2 pans de pagès de 500 g cadascun 8 tomacons o tomàquet...

Tomàquet farcit de taboulé i formatge Il·lusió

Ingredients: 250g de bulgur o cous-cous 4 tomàquets 2 albergínies 1 ceba tendra ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.