BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Un Nadal per a tots els gustos

16/de desembre/2015

Preparar el Nadal en família és un dels grans plaers d’aquestes festes. Remenar regals per fer la carta als reis, assajar plats per omplir la taula, tastar els torrons... Ho tenen tot a punt els clients de Bonpreu i Esclat?

 

El tió de la família Stilton

Nadal - Bonpreu i EsclatLa Laia i l’Ariadna, dues germanes inusuals, una rossa i l’altra morena, es passegen per la secció de llibreria de l’Esclat de Terrassa amb els seus pares. “Estem mirant llibres de la Tea Stilton per veure si ens els caga el tió”, expliquen. “Estan molt de moda aquests contes i també tenen molt d’èxit a casa els jocs de disseny de vestits, a veure si en trobem algun”, diu la mare. El dia 25 a casa fan caldo de Nadal amb galets i el pollastre de pagès. Sens dubte el pollastre de l’Era de Bonpreu i Esclat els farà bon profit als 10 comensals de la família Basaganya Volart.

 

Comprar sobre rodes

Nadal - Bonpreu i EsclatEl Nadal de la família Figueres López és una festa còmoda, van a casa els avis, que s’encarreguen de preparar l’àpat, també de tall clàssic. Una tieta vegetariana els prepara el dinar de Sant Esteve, i fa uns canelons d’espinacs per llepar-se’n els dits! I atenció al pollastre amb farcellets de col, un plat típic familiar que fa de complement. El Bru i l’Aina gaudeixen com animals jugant amb el carretó-cotxe de l’Esclat, mentre la seva mare, la Laia, tria un bon peix per sopar. En acabar els passeja pels llarguíssims passadissos del supermercat com si anessin dalt d’un Fórmula1. A la llista dels Reis Mags, el Bru hi ha posat “un vaixell pirata amb rodes” i l’Aina “uns titelles” perquè adora fer putxinel·lis.

 

Un Nadal de xocolata

Nadal - Bonpreu i EsclatLa Noelia és previsora i sempre compra amb antelació tot allò que és per Nadal. A casa dels Garcia Aguilera es reuneixen trenta persones el dia 25 i avui toca triar els torrons. N’hi ha de totes classes, de Xixona, d’avellanes, de taronja confitada... però el gust de l’Estela, la filla, acaba guanyant. Ha triat el torró de xocolata amb arròs inflat, però diu que qui estarà més contenta serà la Lara, la seva germana, que es torna absolutament boja amb aquesta tauleta de torró tan apreciada pels petits comensals!

 

Un Nadal ben avingut

Nadal - Bonpreu i EsclatPer Nadal, la casa dels Iturralde Ferrer és una autèntica festa. Per aquestes dates a casa es reuneixen les filles de dos pares i de tres mares diferents. Quatre germanes totes molt ben avingudes. Per Nadal fan els àpats al revés: els canelons el 25 i el caldo per Sant Esteve. Qui ho diu que no es pugui fer? Els enganxem fent una volta pel Bonpreu de la Plaça de la Llibertat de Barcelona intentant trobar idees per sorprendre a la família. “Estan farts del pollastre i volem innovar”. Allò que és gairebé obligatori de cada celebració és la barra lliure de pica-pica. Als prestatges hi troben patés, escopinyes, carxofes, musclos, olives, patates... La Carla i l’Eva María, que acompanyen la mare, ja tenen ganes d’encetar les llaunes!

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.