BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Una carn extraordinària

03/de setembre/2018

Som el que mengem, no n’hi ha cap dubte, i és molt important que els aliments que posem a taula siguin saludables i d’una qualitat extraordinària, com els diferents tipus de carn que trobaràs als nostres supermercats. Entre el nostre ampli ventall destaca la carn de l’Era que t’oferim a Bonpreu i Esclat. És de proximitat i respecta la tradició ramadera catalana.

 

De proximitat i km 0

A Bonpreu i Esclat apostem per proveïdors de proximitat i km 0, que treballen amb un gran rigor i ens ofereixen les millors garanties de qualitat. Seleccionem una àmplia varietat de productes, entre els quals destaca la carn de l’Era, un producte d’alta qualitat, procedent de granges i escorxadors de Catalunya, que segueix la tradició ramadera catalana en la producció i la distribució. També t’oferim productes ecològics, com el saborós xurrasco de vedella. Com sempre, el nostre objectiu és oferir-te la màxima qualitat, perquè gaudeixis d’una carn bona, fresca i servida en les millors condicions. I ja saps que també t’oferim la possibilitat de comprar carn online.

 

Carn de l’Era: màxima qualitat

Als nostres supermercats disposes de la gustosa carn de l’Era. Aquesta marca té un gran ventall de productes d’una qualitat excel•lent. Totes les referències són de proximitat i amb una criança de categoria superior. Amb l’objectiu d’oferir-te les màximes garanties, seleccionem el producte i el supervisem permanentment a les granges i als escorxadors.

 

Tot el que vols saber

Al teu supermercat Bonpreu i Esclat trobaràs un ampli assortiment de carn tendra, gustosa i de màxima qualitat. Xai, porc, vedella, pollastre, conill, indiot... La tens a la teva disposició tant al taulell, on els nostres carnissers t’assessoraran i t’oferiran tota la informació que necessitis, com envasada a les neveres. En el cas dels productes envasats, podràs comprovar que l’etiqueta que incorporen els envasos t’ofereix una explicació detallada sobre cada carn: procedència, tipus de criança, consells de conservació i cuina, valors nutricionals, presència d’al•lèrgens...

 

Benestar i protecció animal

La llei de benestar animal, establerta pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, regula tota una sèrie d’aspectes relatius a la criança dels animals a les explotacions. Entre altres requisits, determina el següent:

  • Els animals han de tenir accés en tot moment a aigua fresca i han de rebre una alimentació adequada a les seves necessitats.
  • Per garantir-ne la mobilitat, s’estableixen uns màxims de població segons la superfície disponible.
  • També es marquen uns requisits d’il•luminació i ventilació segons l’espècie. Aquesta llei és fonamental per garantir la qualitat i la seguretat dels aliments que consumim.

 

T’oferim una carn més enllà dels estàndards

Seguint la nostra política de servir sempre els millors productes als nostres clients, a Bonpreu i Esclat treballem amb proveïdors compromesos amb la criança respectuosa, que compleixen uns criteris encara més estrictes que els establerts per la normativa de benestar animal.

Així, per exemple, la densitat d’animals per metre quadrat amb la qual han de treballar els nostres proveïdors de carn és, en tots els casos, inferior a la que especifica la llei, cosa que garanteix la mobilitat dels animals. També es controla que hi hagi més abeuradors i menjadores de les que estableix la norma, amb l’objectiu que els animals tinguin accés en tot moment a l’aigua i al menjar.

Pel que fa a les instal•lacions, les que serveixen per a la cria de gallines de posta han de disposar de sistemes automatitzats i de ventilació forçada que permetin millorar la climatització i ofereixin més confort a l’ambient en el qual es crien els animals. Aquesta característica és un requisit extra que Bonpreu i Esclat exigeixen als seus proveïdors, atès que la normativa no estableix la necessitat de regular la climatització en aquest tipus d‘instal•lacions.

Les condicions que exigim també inclouen una cura especial pel que fa al transport dels animals. Els nostres proveïdors de carn garanteixen en tot moment l’ús de sistemes de transport no massificats. D’aquesta manera s’aconsegueixen minimitzar les situacions d’estrès. També es comprova que la distància de l’explotació a l’escorxador no sigui superior a 100 km i que la durada del trajecte no excedeixi les 1:30 hores.

Finalment, s’estableixen unes normes especialment estrictes pel que fa a l’administració de tractaments veterinaris. Els proveïdors de carn de Bonpreu i Esclat han de tenir en compte uns criteris més restrictius que els que estableix la normativa general a l’hora d’administrar antibiòtics o qualsevol medicament als animals. Entre altres mesures, han de complir el període de temps que cal respectar entre la retirada del tractament i el sacrifici de l’animal, tenint en compte que els nostres requisits de supressió del tractament són més exigents que els que estableix la normativa general.

 

Garantim uns controls exhaustius

El compliment de totes aquestes mesures es garanteix tant mitjançant controls interns exhaustius com amb auditories fetes per una empresa externa. D’aquesta manera, els nostres clients tenen la màxima garantia que la carn que trobaran als nostres supermercats és d’una qualitat extraordinària.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.