BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Viu la vida... en color!

Viu la vida... en color!

19/febrer/2018

A Bonpreu i Esclat sabem que menjar hortalisses cada dia és fonamental per mantenir una vida sana i una dieta equilibrada, ja que aquests aliments aporten nombrosos nutrients essencials per a l’organisme i ens ajuden a  mantenir el màxim benestar i salut.

Així doncs, els experts en nutrició recomanen consumir al menys tres racions diàries d’hortalisses, una d’elles crua. I és per això que als nostres supermercats t’oferim una àmplia varietat de productes de l’hort de proximitat i de la màxima qualitat, perquè puguis menjar-los frescos cada dia.

A més a més, a l’hora de triar les hortalisses que cuinem i mengem, és molt important tenir en compte quines i quantes tonalitats d’aliments ingerim. Per què? Doncs, perquè els colors dels aliments tenen diferents propietats per a la salut; en el cas dels pigments de les fruites i hortalisses tenen una funció protectora per al cos.

Tot això i molt més és el que t’expliquem en el nostre catàleg La vida en verd que trobaràs al teu supermercat Bonpreu o Esclat habitual i que també pots llegir on-line i descarregar-lo al nostre web. Volem que coneguis amb detalls els beneficis de menjar hortalisses, però també t’oferim receptes, consells, curiositats... i molt més sobre els productes de l’hort.

I recorda que cal menjar bé per viure millor, així que no t’ho pensis més, aposta per la varietat d’hortalisses de tots els colors i... ja ho saps, viu la vida en color!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.