BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

"Migas" amb papada, botifarra i pèsols

07/d’octubre/2020

Ingredients per a 4 persones

  • 1 kg de pa sec
  • 125 g de papada
  • 2 botifarres
  • 1 cabeça d’alls
  • 500 g de pèsols
  • 1 got de brou de carn
  • oli d’oliva verge extra
  • sal
  • pebre negre
  • flors de pèsol

 

Preparació

  1. Esmicola el pa sec, estova'l amb el brou de carn i reserva'l.
     
  2. Parteix la cabeça d’alls per la meitat i, en una paella amb un bon raig d’oli d’oliva, fregeix-la. Quan es comenci a torrar, retira-la ràpidament.
     
  3. Talla la papada i la botifarra a trossets i marca-les amb l’oli aromatitzat que acabes de fer. Reserva-ho en un plat.
     
  4. Aboca el pa estovat a la cassola i remena-ho fins que quedi cruixent. A mitja cocció, aboca-hi els pèsols i deixa que es coguin, afegeix-hi la carn i salpebra-ho.
     
  5. Emplata-ho amb flors de pèsol al damunt.
     

 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.