BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

17è concurs de cuina de Bonpreu i Esclat

17è concurs de cuina de Bonpreu i Esclat

07/de juliol/2016

El passat dimarts 5 de juliol, els finalistes del 17è Concurs de cuina de Bonpreu i Esclat van assistir a l’acte de lliurament de premis celebrat a la Sala Luz de Gas de Barcelona. L’acte també va comptar amb la presència del jurat format pel reconegut cuiner Nandu Jubany; el director de la revista Cuina, Josep Sucarrats i la blogger gastronòmica Marta Sanahuja, que van ser els encarregats de seleccionar els guanyadors entre totes les receptes rebudes.

Així doncs, els 150 finalistes i els seus acompanyants anaven arribant a la sala barcelonina per gaudir d’una vetllada plena de premis i sortejos. A partir de dos quarts de set de la tarda l’actor Joan Arqué, que conduïa la gala, juntament amb la companyia artística Divinas van donar inici a l’espectacle.

En primer lloc, es van repartir els premis corresponents a les categories de primer plat, segon plat, postres i millor fotografia. Els premiats van ser:

  • Pilar Sebastian amb la recepta de pèsols negres del Berguedà amb cansalada i espinacs
  • Eva García va rebre el guardó pel seu gall Sant Pere amb cítrics i amanida tèbia saludable
  • Eva Porta va ser la guanyadora de la categoria de postres amb la recepta d’aspic de nespres
  • Blanca López va rebre el premi a la millor foto gastronòmica

Els membres del jurat van fer entrega als guardonats o als seus representants d’un menú degustació per al restaurant Can Jubany en el cas de les millors receptes i un taller de fotografia per al guardó fotogràfica, així com una subscripció durant un any a la revista Cuina per a totes quatre afortunades. Així mateix, els 150 finalistes van ser premiats amb 100€ a la targeta client que podran bescanviar per un lot de productes.

Tot seguit, va tenir lloc entre tots els finalistes el sorteig de diferents premis, consistents en: 10 vals de 500€ per bescanviar als supermercats Bonpreu i Esclat, dues visites i tast a les caves Codorniu, una estada a l’Hotel Balneari Font Vella i dos lots de productes de la Federació Catalana de DOP i IGP.

Emprenent ja la recta final de l’acte, Divinas van seguir amenitzant la nit amb la seva actuació musical i, ja a la sortida de la sala, els assistents van poder fotografiar-se al photocall preparat especialment per a l’ocasió i així immortalitzar el moment.

Més entrades de blogs

Sant Pere, el tret de sortida de les festes majors

Després de la revetlla de Sant Joan, el 29 de juny arriba la festa de Sant Pere per donar el...

Viatjant per la costa mediterrània

L’entrada dels grecoromans Els grecs i posteriorment els romans van entrar a la península...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.