BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Amanida de bacallà fresc i espàrrecs

Amanida de bacallà fresc i espàrrecs

14/de setembre/2018

Recepta d'amanida de bacallà amb espàrrecs verds, ingredients per a 4 persones:

 

  • 400 g de bacallà fresc d’una peça
  • 200 g d’espàrrecs verds
  • 100 g de mesclum
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 2 cullerades de vinagre
  • 1 cullerada de mostassa en gra
  • 1 cullerada de llavors de fonoll
  • Sal, pebre negre i brou clar de peix (lluç, rap, etc.)

 

1 En un cassó poseu brou i deixeu-hi coure, a foc suau, el bacallà, 10 min. Escorreu el peix i, mentre encara estigui calent, retireu-li la pell i les espines i desfeu-lo a làmines.

2 Poliu els espàrrecs, partiu-los al llarg en meitats o quarts (segons el gruix) i, si cal, talleu-los de través per la meitat. Coeu-los en aigua salada bullent 5 min, retireu-los i refredeu-los immediatament, per aturar la cocció.

3 En un bol gros, poseu l’oli, el vinagre, la mostassa i un punt de sal i pebre. Bateu-ho amb l’enganyamarits (batedora) fins que comenci a emulsionar.

4 Incorporeu-hi el bacallà i els espàrrecs, remeneu-ho i afegiu-hi el mesclum. Torneu-ho a remenar, delicadament, i poseu-ho als plats. Acabeu-ho repartint-hi les llavors de fonoll pel damunt.

 

Més entrades de blogs

Les claus d’una dieta saludable

A més de seguir una alimentació variada, per alimentar-te bé has de posar en pràctica una sèrie...

Cereals, font d’energia i salut

Arròs, blat, civada, blat de moro, espelta… Són alguns dels integrants de la gran família dels...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.