BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Amanida de bacallà fresc i espàrrecs

14/de setembre/2018

Recepta d'amanida de bacallà amb espàrrecs verds, ingredients per a 4 persones:

 

  • 400 g de bacallà fresc d’una peça
  • 200 g d’espàrrecs verds
  • 100 g de mesclum
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 2 cullerades de vinagre
  • 1 cullerada de mostassa en gra
  • 1 cullerada de llavors de fonoll
  • Sal, pebre negre i brou clar de peix (lluç, rap, etc.)

 

1 En un cassó poseu brou i deixeu-hi coure, a foc suau, el bacallà, 10 min. Escorreu el peix i, mentre encara estigui calent, retireu-li la pell i les espines i desfeu-lo a làmines.

2 Poliu els espàrrecs, partiu-los al llarg en meitats o quarts (segons el gruix) i, si cal, talleu-los de través per la meitat. Coeu-los en aigua salada bullent 5 min, retireu-los i refredeu-los immediatament, per aturar la cocció.

3 En un bol gros, poseu l’oli, el vinagre, la mostassa i un punt de sal i pebre. Bateu-ho amb l’enganyamarits (batedora) fins que comenci a emulsionar.

4 Incorporeu-hi el bacallà i els espàrrecs, remeneu-ho i afegiu-hi el mesclum. Torneu-ho a remenar, delicadament, i poseu-ho als plats. Acabeu-ho repartint-hi les llavors de fonoll pel damunt.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.