BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

13/de setembre/2021

Ingredients per a 4 persones:
12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun
sal
pebre negre
oli d'oliva verge extra

Per a la ceba caramel·litzada: 
2 cebes de Figueres 
1 culleradeta de sucre
oli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre de Mòdena

Per a la crema de formatge de cabra:
500 ml de nata líquida
200 g de formatge de cabra
1 branqueta de farigola
sal fina
pebre negre molt

Preparació:

  1. Per a la ceba caramel·litzada: pela les cebes i talla-les a la juliana; cou-les en una paella amb una mica d’oli a foc lent, fins que quedin transparents. Afegeix-hi el sucre i el vinagre, i caramel·litza-les.
     
  2. Per a la crema de formatge: en un cassó, poseu la nata, el formatge tallat a trossos, la sal i el pebre. Afegeix-hi la farigola i cou-ho a foc lent 5 min. Retira la farigola i tritura la salsa. Si cal, pots reduir-la més al foc, perquè agafi cos.
     
  3. Cou els talls d’agulla de porc salpebrats a la planxa, amb una mica d’oli.
     
  4. Als plats, posa una base de ceba caramel·litzada. A sobre, posa tres talls d’agulla de porc i salsa’ls amb una mica de la crema de formatge de cabra.


 

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.