BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Amanida de llenties amb espinacs

Amanida de llenties amb espinacs

04/de setembre/2019

Recepta d’amanida de llenties amb espinacs, ingredients per a 4 persones:

  • 200 g de llenties cuites
  • 125 g de brots tendres d’espinacs
  • 1 llauna de tonyina d’oli d’oliva (80g)
  • 4-6 tomàquets cirera (cherry)
  • 1 cullerada de vinagre de xerès
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Pebre negre
  • Sal

 

1. Si no teniu llenties cuites, bulliu les llenties seques en aigua abundant i a foc lent, 20 min, fins que siguin tendres.

2. Renteu i escorreu els brots d’espinacs. Poseu-los en un bol amb la tonyina i una mica de l’oli de la llauna. Afegiu-los a les llenties cuites, amb els tomàquets tallats per la meitat.

3. Salpebreu-ho i afegiu-ho oli i vinagre. Barregeu-ho bé perquè tots els ingredients s’amarin de l’amaniment.

4. Aquesta amanida s’ha de fer just abans de servir-la perquè els brots d’espinacs no perdin turgència.

Més entrades de blogs

Gelats de síndria i iogurt

Recepta de gelats de pal de síndria i iogurt, ingredients per a 6-8 persones: ½...

Llegums, tradició i salut al plat

Llegums, tradició i salut al plat   Llenties, mongetes, cigrons, faves, fesolets… Els...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.