BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

Amanida de tomàquet i mozzarella amb anxoves

26/d’agost/2020

Ingredients per a 4 persones:

4 tomàquets

2 boles de mozzarella

fulles d’alfàbrega

100 ml d’oli d’oliva verge extra

un grapat de nous

8 anxoves de l’Escala

llet

farina

Per a l'oli d'alfàbrega:

fulles d'alfàbrega

100 ml d'oli d'oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Neteja les anxoves. Dessala-les sota un raig d’aigua freda, una bona estona. Separa els filets de les espines. Posa els filets en una safata, coberts d’oli d’oliva. Submergeix les espines en llet, com a mínim 30 min.
     
  2. Talla els tomàquets i la mozzarella a rodanxes.
     
  3. Esmicola les nous.
     
  4. Asseca bé les espines d’anxova amb una mica de paper de cuina, enfarina-les i fregeix-les, en oli abundant, 1 min. Han de quedar torradetes.
     
  5. Talla les anxoves a bocinets.
     
  6. Per a l'oli d'alfàbrega: tritura l’oli amb les fulles d’alfàbrega.
     
  7. Fes capes de tomàquet, anxoves, nous picades i formatge, com si fos una torre.
     
  8. Amaneix-ho amb l’oli d’alfàbrega i acaba-ho amb les espines d’anxova.

 

 

Més entrades de blogs

Temps per a la fruita més refrescant

Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina,...

Amanida de cogombre, pastanaga, remolatxa i créixens

Ingredients per a 4 persones: 2 cogombres 2 pastanagues 1 remolatxa fresca 50 g...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.