BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Arròs de muntanya amb ànec i bolets

10/de novembre/2021

Ingredients:
2 cullerades de greix d'ànec
100 g de múrgoles
100 g de rossinyols
50 g de sofregit de ceba
200 g d'arròs de gra rodó
2 cuixes d'ànec confitades
4 llesques de foie-gras extra
500 ml de brou fosc d'ànec
sal

Preparació:

  1. En una paella, fon el greix d'ànec i daura-hi els bolets (ben nets).
  2. Fregeix-hi l'arròs i remena’l una mica.
  3. Incorpora-hi el sofregit de ceba i les cuixes d'ànec, sense greix i esqueixades.
  4. Afegeix-hi el brou i un polsim de sal, i deixa-ho coure 18 min.
  5. A l'últim minut, posa una paella al foc i cou-hi les escalopes de foie, 30 s per banda.
  6. Col·loca les escalopes d'ànec damunt de l'arròs i serveix-lo.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.