BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Berenar infantil

26/de febrer/2022

Sorprèn els teus fills amb aquesta torrada de crema de xocolata casolana amb plàtan, maduixes i coco.

Ingredients:

  • 1 llesca de tap de pa multicereal
  • 100g de cobertura de xocolata
  • 150 g de crema de cacauet
  • 20 ml d’oli de coco
  • Plàtan
  • Maduixes
     

Preparació:

  1. Aboca en un cassó 100 g de cobertura de xocolata trossejada i fon-la al bany maria a foc suau.
  2. Un cop desfeta, afegeix-hi 150 g de crema de cacauet i 20 ml d’oli de coco. Retira-ho del foc i continua remenant-ho fins que tots els ingredients quedin integrats. Reserva-ho i deixa-ho refredar.
  3. Unta la llesca de tap de pa multicereal amb la crema de xocolata casolana.
  4. A sobre, afegeix-hi el plàtan i les maduixes tallades a trossets. Decora-ho també amb una mica de coco.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.