Ingredients per a 4 persones:
300 g de formatge de cabra
120 g de codonyat
50 g de pinyons
50 g d’ametlles
50 g d’avellanes
4 brots de cibulet
4 branquetes de farigola
4 branquetes de romaní
12 bastonets de pa
Preparació:
- Treu la pell que cobreix el formatge de cabra i talla'l en 12
peces de la mateixa mida. Deixa-les a temperatura ambient una
estoneta, perquè s’estovin.
- Talla el codonyat en 12 daus regulars.
- Trosseja una miqueta la fruita seca i torra-la al forn a 180 ºC,
10 min. Treu-la i deixa-la refredar.
- Desfulla la farigola i el romaní i, amb el cibulet, pica-ho tot
una miqueta, per tenir una barreja uniforme.
- Posa una peça de codonyat al mig de cada peça de formatge i, amb
les mans, forma boles en què el codonyat quedi centrat a l’interior
del formatge.
- Arrebossa les boles, primer amb la barreja de fruita seca i
després amb la barreja d’herbes aromàtiques.
- Clava en cada boleta un bastonet de pa i serveix-ho a temperatura ambient.
