BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial

Bon Preu rep el premi Aster a la millor trajectòria empresarial

16/de novembre/2017

El passat dimarts 14 de novembre, el President i Director General de Bon Preu, en Joan Font, va recollir el premi Aster a la millor trajectòria empresarial atorgat per la prestigiosa escola de negocis ESIC. Aquest guardó recompensa el fet que a Bonpreu i Esclat sempre hem situat el client al centre del nostre model de negoci amb una clara aposta per la innovació.

El lliurament de premis es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona, una gala que també acollia l’acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau d’ESIC i en què van participar més d’un miler de persones. Juntament amb Bon Preu que va rebre el guardó en la categoria Grans Empreses, també van ser premiats Torrons Vicens i Josper en la categoria de pimes; la periodista Rosa Maria Calaf rebia el guardó de comunicació professional; l'aeroport de Girona, el premi de comunicació d'empreses; i el de màrqueting i valors va ser per a Publicitarios Implicados.

En Joan Font en el seu discurs d'agraïment va destacar que el premi "és un orgull i un estímul per continuar treballant amb la mateixa intensitat i passió que el primer dia". També va recordar que "la finalitat intrínseca de l'empresa és seguir generant riquesa i per assolir-ho cal estar a l'aguait de com evoluciona el nostre entorn i adaptar-nos i cercar noves possibilitats i nous models de negoci". El Director General de Bonpreu i Esclat va remarcar que comptar amb el millor equip és la clau per aconseguir-ho. 

La feina ben feta i el treball en equip de totes les persones de Bon Preu són els que han fet possible rebre aquest reconeixement, que tant ens enorgulleix i  i ens encoratja a seguir posant tots els nostres esforços per servir els nostres clients tan bé com mereixen.

Més entrades de blogs

Conserva de tomàquet

L'estiu és l'època en què els  tomàquets són més gustosos i abundants, és per això que és...

Entreguem els premis del 21è concurs de dibuix d'Esclat

Aquest dissabte 18 de novembre vam celebrar l’acte de lliurament de premis del 21è concurs de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.