BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bon Preu s’adhereix al Gran Recapte Online

23/de novembre/2018

 

El Grup Bon Preu torna a col•laborar amb la 10ª edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. Es tracta d’una campanya de recollida d’aliments bàsics per les persones més necessitades de casa nostra durant els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs dels Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició.

Un any més ens sumem a la campanya del Gran Recapte d’Aliments als establiments Bonpreu i Esclat on s’hi farà recollida d’aliments amb l’objectiu de sumar en aquesta iniciativa. La recollida d’aquesta 10 ª edició es realitzarà als mercats i supermercats de les principals poblacions catalanes.

Els aliments més adients per la donació són llegums cuits, oli de girasol, mllet, brou, llaunes de conserva de peix, llaunes de mandonguilles, galetes, tomàquet natural i aliments infantils com ara llet maternitzada, cereals (farinetes) i purés infantils. Aquests són aliments d´alt valor nutritiu, bàsics en l´alimentació de les persones.

Enguany i com a novetat, des de Bonpreu i Esclat a banda de contribuir amb la iniciativa a les nostres botigues, també pots fer la teva col•laboració online. És senzill i ràpid i només has d’afegir algun dels 3 lots solidaris a la teva cistella online i des de Bonpreu i Esclat farem l’entrega al Banc dels Aliments.

Al nostre supermercat online hi tens els 3 lots solidaris disponibles per tal que hi col•laboris.

T’animes a col•laborar-hi?

Recorda, que també et pots apuntar com a voluntari per a qualsevol dels nostres establiments, perquè la teva voluntat i col•laboració són imprescindibles!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.