BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Bou de mar al forn

Bou de mar al forn

29/de desembre/2016

Encara no saps què soparàs la nit de Cap d'Any? El marisc és un dels ingredients més preuats d'aquestes dates; suculent i versàtil, val la pena fer-li un lloc al menú, ja sigui com a plat principal o aperitiu. Des de Bonpreu i Esclat, t'ho posem fàcil i et portem el marisc del mar a la taula; a les nostres peixateries, trobaràs una àmplia varietat de marisc: llagosta, ostres, llamàntol, llagostins... O bous de mar per preparar-los al forn seguint aquesta deliciosa recepta que de ben segur agradarà a tots els teus convidats!

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 bous de mar
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • 1 tomàquet madur gran
  • Brandi
  • Pebre vermell
  • Pa ratllat

Elaboració:

  1. Cou els bous de mar en aigua bullent i treu-los tota la carn, procurant no perdre res (ni coral ni l’aigua que deixa anar el marisc).
  2. En una paella, sofregeix-hi a ceba i l’all picats.
  3. Quan estiguin tous, afegeix-hi el brandi i el tomàquet triturat. Deixa-ho coure uns 10 minuts més a foc suau i afegeix-hi tot el que havies tret del bou. Tot seguit, cou-ho 5 minuts més.
  4. Farceix els dos bous de mar, empolsa’ls amb pa ratllat i posa’ls al forn a gratinar.

No dubtis a encomanar els bous de mar a la peixateria del teu Bonpreu o Esclat i te'n lleparàs els dits a taula!

Més entrades de blogs

Festes nadalenques, festes gastronòmiques

A Catalunya, les festes de Nadal són gairebé un ritual gastronòmic, i és que, quan sentim...

Obre la porta a un món millor

Tens a les mans la clau per obrir la porta a un món millor. Un petit gest per a tu és un gran...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.