BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Calzone de patata i gorgonzola amb nous

07/de març/2022

Ingredients per a 2 persones:

  • 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes
  • 150 g de ceba pelada
  • 15 g de mantega
  • 20 g de panses picades
  • 20 ml de vi dolç
  • 30 g de nous picades
  • 50 g de formatge gorgonzola
  • 1 base de pizza crua
  • Sal i pebre


Preparació:

  1. Bull les patates fins que estiguin toves. Cola-les i reserva-les.
  2. Talla la ceba a juliana i cou-la en una cassola amb la mantega a foc mitjà fins que es caramel·litzi.
  3. Escalfa el vi dolç. Afegeix-hi les panses picades i deixa-ho cuinar fins que s'evapori el líquid.
  4. Aixafa la patata i barreja-ho amb la ceba caramel·litzada, les panses, les nous picades i el formatge gorgonzola trossejat. Salpebra-ho.
  5. Per al muntatge, estén la base de la pizza i col·loca el farcit de patates al centre. Tanca la calzonecom si fos una empanada i cou-la al forn, prèviament preescalfat a 200°. Deixa-ho daurar uns 20 minuts.
  6. Si desitges que la superfície de la calzoneestigui més daurada, pots pintar-la amb un ou batut.

Bon profit!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.