BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Carxofes amb cloïsses

30/de desembre/2020

Recepta de carxofes amb cloïsses de la Mª Auxiliadora Guijarro

Ingredients per a 4 persones:
1,5 kg de carxofes
400 g de cloïsses
125 ml de vi blanc
1 gra d’all
1 culleradeta de farina
1 fulla de llorer
oli d’oliva
sal

 

Preparació:

  1. Obre les cloïsses al vapor amb el vi blanc i el llorer en una cassola amb tapa. Reserva-les amb el suc.
     
  2. Renta les carxofes, retira’n les fulles, talla els cors a làmines i sofregeix-los amb una mica d’oli i l’all. Afegeix-hi una culleradeta de farina i remena-ho.
     
  3. Afegeix-hi el suc de les cloïsses i deixa-ho coure 5 o 10 min. Rectifica’n el punt de sal si convé.
     
  4. Afegeix-hi les cloïsses i el julivert picat. Deixa que faci xup-xup i estarà llest per servir-ho.

 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.