BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Coca-clotxa de tomàquets i alvocats amb arengades

Coca-clotxa de tomàquets i alvocats amb arengades

12/de gener/2017

Com a entrant, per a l'aperitiu, per sopar... Aquesta coca-clotxa de tomàquets i alvocats amb arengades és tan versàtil que podràs preparar-la en qualsevol ocasió. A Bonpreu i Esclat trobaràs tots els ingredients necessaris per cuinar-la i de ben segur que tots els teus comensals quedaran encantats.

Xef: Pep Nogué

Ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de massa de pizza
  • 2 cabeces d'alls
  • 30 tomàquets cirerol
  • 2 alvocats madurs
  • coriandre en fulles
  • el suc d'una llima
  • 4 arengades
  • oli d'oliva verge extra

Elaboració:

  1. Escaliva els alls, pela'ls i reserva'ls.
  2. Estira la massa de pizza i prem-la amb els dits. Col·loca els tomàquets al damunt i posa-ho a coure a 180-200ºC.
  3. Treu la polpa dels alvocats amb una cullera, amaneix-la amb el suc de llima i les fulles de coriandre.
  4. Fregeix les arengades i esqueixa-les.
  5. Quan surti la coca del forn, posa-hi per sobre els talls d'alvocat, els trossets d'arengades i un bon raig d'oli d'oliva.

Més entrades de blogs

Obre la porta a un món millor

Tens a les mans la clau per obrir la porta a un món millor. Un petit gest per a tu és un gran...

Festa de Sant Antoni: animals, foc i gastronomia

Comença l’any i arrenquen les celebracions festives arreu de Catalunya. Les festes de Sant...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.