BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Com es preparen les ostres

Com es preparen les ostres

30/de novembre/2015

L'ostra arrissada del delta de l'Ebre és un marisc que únicament es cria a les badies del Fangar i Alfacs, un paratge idílic ubicat al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Aquestes ostres són reconegudes pel seu sabor, així com també per la seva aportació nutricional, ja que són riques en vitamines A, D, B, proteïnes i sals minerals.

Als supermercats Bonpreu i Esclat, trobaràs ostres fresques sota la marca marisc delta de l'Ebre i en aquest vídeo comptem amb la col·laboració de Gerard Bonet, gerent de Fepromodel, perquè ens expliqui quina és la millor manera de preparar les ostres perquè puguis gaudir d'aquest deliciós àpat.

Si vols aprendre molt més sobre l'ostra de casa nostra, no et perdis aquest vídeo!

Més entrades de blogs

Patates braves de moniato

Ingredients 4 moniatos 1 cullerada de mostassa de Dijon 2 ous 1 polsim de curri...

Llamàntol glacejat

Xef: Pep Nogué   Ingredients: 2 llamàntols 1 kg de sal gruixuda 5...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.