BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Crema de remolatxa

03/de gener/2019

Ingredients per a 4 persones

400 g de remolatxa 
1 ceba 
1 poma verda 
2 penques d’api 
½ pebrot vermell 
1 llimona 
1,5 l de brou de verdures
100 ml de nata líquida 
20 g de mantega 
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra 
1 culleradeta de comí 
2 branquetes de farigola 
1 fulla de llorer 
anet fresc 
sal 
pebre blanc mòlt

  1. Peleu la ceba, les remolatxes i la poma i talleu-les a trossos. Retireu els fils de les penques d’api i el copoll i les llavors del pebrot, i talleu-los. 
  2. Foneu la mantega en una olla i afegiu-hi l’oli i un cullerot de brou. Incorporeu-hi les verdures, tapeu-ho i coeu-ho a foc suau, 15 min, remenant-ho de tant en tant. 
  3. Espremeu la llimona, coleu-ne el suc i incorporeu-los a les verdures, quan n’hagi passat el temps de cocció, amb el comí, el llorer i la farigola. Regueu-ho tot amb la resta de brou. Salpebreu-ho i deixeu-ho bullir amb suavitat 30 min. 
  4. Coleu les verdures i reserveu-ne el brou. 
  5. Feu-ne puré amb una batedora (traieu les herbes abans). Incorporeu-hi la quantitat justa de brou per assolir la textura que us agradi, i passeu-ho un moment pel foc, per donar-li temperatura. Afineu-ne el punt de sal i pebre.
  6. Serviu-ho en bols, amb un toc de nata i uns quants brots d’anet.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.