BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Recepta de cruixent de plàtan

05/de desembre/2019

 

Recepta de cruixent de plàtan, ingredients per a 4 persones:

  • 6 fulls de pasta brick
  • 6 plàtans poc madurs
  • 1 llimona
  • 120 g de mantega salada
  • 6 cullerades de melmelada d’albercoc
  • 1 cullerada de rom (opcional)

 

  1. Amb un plat de cafè com a motlle, talleu discos dels fulls de pasta brick (podeu fer aquesta operació amb un tallapasta).
  2. Foneu una part de la mantega salada i unteu-hi la meitat dels discos per una cara, superposant-hi un segon disc. Poseu-los en una plata adient i feu-los assecar al forn calent, a 150 ºC, 5 min.
  3. Peleu els plàtans, talleu-los a rodelles i regueu-los amb el suc colat de la llimona espremuda.
  4. Poseu la resta de mantega en una paella i daureu-hi les rodelles de plàtan per una cara, 2-3 min.
  5. En un cassó, poseu la melmelada amb el rom al foc i treballeu-la per deixar-la líquida.
  6. Poseu un dels discos dobles al plat i, al damunt, una capa de rodelles de plàtan fregit.
  7. Cobriu-ho amb un altre disc i poseu-hi una segona capa de rodelles, que rematareu amb un tercer disc doble.
  8. En el darrer moment abans d’anar a taula, regueu-ne la superfície amb la melmelada calenta.

Més entrades de blogs

Recepta de conill a la cassola amb cervesa

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones: 1...

Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau

El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.