BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Cuscús de bròcoli de verdures

17/de maig/2022

Ingredients per a 4 persones:

• 2 bròcolis
• 2 tomàquets
• 1 cogombre
• 1 ceba tendra
• 3 cullerades de blat de moro dolç
• 1 cullerada de tàperes
• 50 g d’olives negres sense pinyol laminades
• Fulles de menta fresca
• 50 g de germinats variats
• Oli d’oliva verge extra
• Sal
• 1 llimona

Elaboració:

  1. Separa les branques del bròcoli, renta-les i pica-les tan menudes com puguis amb l’ajuda d’un ganivet o d’un processador d’aliments. Aboca-ho en una olla i cou-ho al vapor durant 3 minuts.
  2. Renta les verdures. Pela el cogombre i la ceba tendra, i pica’ls. Talla el tomàquet a daus.
  3. Prepara la vinagreta barrejant 50 ml d’oli amb la ratlladura de la llimona, el suc d’una de les meitats, un pessic de sal i les fulles de menta fresca. Trituraho fins a aconseguir una salsa homogènia.
  4. Aboca el bròquil en un bol, afegeix-hi les verdures amb la resta dels ingredients.
  5. Afegeix-hi la vinagreta i remena-ho. Serveix-ho decorant-ho amb alguns germinats més i daus de tomàquet.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.