BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

El 9è Tió Solidari ja és aquí!

05/de desembre/2016

Un any més, Bonpreu i Esclat organitzem el Tió Solidari juntament amb Catalunya Ràdio, Abacus cooperativa i el Banc dels Aliments. A través d’aquesta campanya, es recullen donatius per poder fer arribar aliments infantils a les famílies que més ho necessiten a Catalunya.

Aquest any té lloc la 9a edició i fins al 5 de gener tothom que hi vulgui participar podrà comprar butlletes solidàries a preu d’1€ en tots els supermercats Bonpreu i Esclat, així com també es  poden fer aportacions per Internet a través del nostre portal de compra en línia iquodrive. Amb els diners recollits, es prepararan lots que des del Banc dels Aliments s’entregaran a famílies amb infants que tenen mancances alimentàries.

 I el dissabte 17 de desembre a les 10 del matí, a l’Esclat de Terrassa (av. de Josep Tarradellas, 2) organitzem un taller de cuina infantil molt especial, on la canalla podrà elaborar un tió amb galetes! Durant el taller, Catalunya Ràdio hi serà present per anar connectant en directe i explicar-ne els detalls a l’audiència. Per a més informació i inscripcions, pots adreçar-te a caixa central. Així mateix, el dia 23 de desembre al Teatre Coliseum també es recolliran aliments infantils per engreixar un tió gegant que es farà cagar aquell mateix dia.

La col·laboració de tots és imprescindible per ajudar els infants de les famílies amb menys recursos. Suma-t’hi tu també!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.