BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Escabetx de salmó

05/de maig/2021

Ingredients per a 4 persones:

500 g de llom de salmó fresc, sense pell
300 ml d’oli d’oliva verge extra
200 ml de vi blanc
50 ml de vinagre de poma
4 fulles de llorer
1 cullerada de sal
pebre negre en gra
4 fulles de llorer
2 branquetes de julivert
2 branquetes de farigola
1 clau d’espècia
1 cullerada de pebre vermell dolç
4 branquetes de romaní
300 g d’escalunyes
100 g de taperots
400 g de fideus d’arròs (opcional)
 

Preparació:

  1. Escalfa l’oli, el vi blanc i el vinagre en una cassola i, quan estigui temperat, submergeix-hi les herbes i les espècies, el pebre en gra, la sal i les fulletes de julivert, fins que comenci a bullir. Reserva les herbes.
     
  2. Afegeix-hi les escalunyes pelades i deixa-ho bullir 10 min més.
     
  3. Afegeix-hi la cullerada de pebre vermell dolç i remena-ho. Posa-hi el salmó, tallat a làmines gruixudes, i els taperots. Apaga el foc i tapa la cassola, 10 min.
     
  4. Deixa-ho refredar i posa-ho en un recipient tapat. Reserva-ho a la nevera. T’ho pots menjar al cap d’unes hores, encara que el sabor de l’escabetx es potenciarà si el deixes a la nevera fins a una setmana. Pots servir-ho acompanyat de fideus d’arròs bullits.

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.