BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Escuma de cava amb escopinyes i llimona

07/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
1 ampolla de cava
1 kg d’escopinyes
2 llimones
2 fulles de gelatina
1 fulla de llorer
farigola llimonera

Preparació:

  1. Posa a hidratar les fulles de gelatina en aigua freda durant 5 min.
     
  2. Ratlla la part groga de la pell de les llimones i reserva-la. Esprem les llimones i reserva’n el suc. Reserva’n també les pells.
     
  3. Escalfa 50 ml de cava sense que arribi a bullir. Retira-ho del foc i afegeix-hi les fulles de gelatina escorregudes. Dissol-les-hi. Afegeix-hi 500 ml de cava a temperatura ambient i el suc de les llimones. Barreja-ho.
     
  4. Filtra la barreja amb un colador de malla fina per assegurar que no hi queden grumolls. Omple el sifó, tanca’l, posa-hi la càrrega de gas, agita’l i reserva’l a la nevera unes 4 h.
     
  5. Posa les escopinyes en una cassola al foc amb un raig de cava, les pells de les llimones i la fulla de llorer. Tapa-ho fins que s’obrin les escopinyes, deixa-ho refredar i retira’n les closques. Reserva-ho.
     
  6. Omple uns gots de xarrup amb l’escuma de cava i llimona. Reparteix-hi les escopinyes al damunt. Decora-ho amb fulles de farigola llimonera i la ratlladura de la llimona.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.