BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Fideus a la cassola amb carbassa

16/de novembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

300 g de fideus del núm. 4
1 ceba
1 pebrot verd
300 g de carbassa pelada                                                 
2 grans d’all
3-4 tomàquets ratllats
un grapat de pèsols
750 ml de brou de verdures o aigua
sal
pebre negre
oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Talla la carbassa a daus i fregeix-la en una cassola amb un raig oli d’oliva. Reserva-la.
  2. Pela i pica la ceba i els alls, i afegeix-los a la cassola amb una mica més d’oli d’oliva. Sofregeix uns minuts i afegeix-hi el pebrot verd, rentat i tallat a dauets, i els alls, pelats i laminats. Passats uns 10 min, incorpora el tomàquet ratllat. Redueix durant 15 min i salpebra.
  3. Torna a posar-hi la carbassa, remena-ho i aboca-hi el brou. Quan arrenqui el bull, afegeix-hi els fideus i cou-los segons la informació del fabricant. Quan faltin 5 min perquè estiguin al punt, afegeix-hi els pèsols i rectifica el punt de sal.
     

 

Més entrades de blogs

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

Ingredients per a 4 persones 300 g de macarrons de fajol Per a la bolonyesa de...

Tallarines a la llimona amb verdures de tardor i ricotta

Ingredients per a 4 persones: 400 g de tallarines fresques la pela d’1 llimona...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.