BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de porc farcit

12/de març/2021

Ingredients per a 2 persones:
1 filet de porc d’uns 600 g 
1 ceba 
1 tomàquet madur 
2 cullerades de pinyons 
4 brots de farigola 
4 brots d’alfàbrega 
100 ml de vi blanc sec 
oli d’oliva verge extra 
sal 
pebre negre 

Preparació:

  1. Torra els pinyons lleugerament en una paella sense oli, remenant-los. 
     
  2. Pela la ceba i pica-la. 

  3. Pela el tomàquet, retira'n les llavors i trosseja'l. 
     
  4. Enrosseix la ceba amb una mica en oli; afegeix-hi el tomàquet i la farigola; salpebra-ho. Deixa-ho coure uns minuts i, al final, incorpora-hi els pinyons i l’alfàbrega picada. 
     
  5. Salpebra el filet i passa'l uns 5 min per la paella a foc mitjà, per daurar-lo superficialment. Posa'l en un plat i desglaça la paella amb una mica d’aigua; reserva'n el suc obtingut. 
     
  6. Talla el filet al llarg i en horitzontal, per la meitat, com si fessis un llibret. Farceix-lo amb el preparat de verdures, lliga'l i posa'l en una safata de forn, rega'l amb una mica d’oli, el suc recuperat i el vi blanc. 
     
  7. Cou-ho al forn calent, a 180 ºC, 25-30 min, gira'l dos o tres cops.
     
  8. Tapa la safata amb paper d’alumini i deixa-ho reposar uns minuts abans de servir el filet. 

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.